Szukaj
Przepisy
#niemarnujemy
Porady
Nasi eksperci
Winiary
Zaloguj się
Kontakt
Wszystkie przepisy
Kuchnia sezonowa
Składniki
Okazja
Nie marnujemy
Ciasta
Kolacja
Obiad
Śniadanie
Dania i przekąski
Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
Przepisy
Porady i inspiracje
Kilka zasad, jak planować zakupy
Przyjaciele od kuchni Winiary
Jagna Niedzielska
Robert Harna
Marta Śliwicka
Produkty
O nas
Nowości i konkursy
Kategorie produktów
Daj się zainspirować naszymi przepisami
Przepisy
16
Gęsty krem pomidorowy z czerstwym pieczywem
55
Łatwy
Pieczone gołąbki z resztkami warzyw w stylu azjatyckim, w sosie pomidorowym
85
Średni
Kopytka z wczorajszych ziemniaków z sosem pomidorowym
35
Łatwy
Pieczarki po burgundzku, czyli wegetariańska wersja francuskiego dania
45
Łatwy
Baba z tłuczonymi ziemniakami
77
Łatwy
Pudding waniliowy
22
Łatwy
Klopsiki z warzyw po rosole w pomidorowo-kokosowym sosie
30
Łatwy
Ciecierzyca w sosie curry z odsmażanym ryżem
22
Łatwy
Tofu z pastą paprykową po azjatycku
23
Łatwy
Smażona kapusta zero waste z powidłami i tymiankiem
20
Łatwy
Sałatka tabbouleh z Kaszotto
46
Łatwy
Chlebek bananowy z czekoladą
73
Łatwy
Placki z resztek warzyw o smaku karmelizowanej cebulki
22
Łatwy
Pita z szybką sałatą z rzodkiewki, sałaty masłowej oraz jabłka
31
Łatwy
Arancini z grzybowego risotta
30
Łatwy
Zupa pomidorowa z pieczonymi paprykami i z grzankami
77
Średni