Jestem kucharką, propagatorką kuchni zero waste, prowadzącą programy kulinarne w TV. Chętnie dzielę się wiedzą o tym, jak bezkompromisowo pysznie gotować, ale tak, żeby nie marnować!
Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zobacz jak przygotować sałatkę tabbouleh z Kaszotto razem z Jagną Niedzielską!
Przygotowanie
46 min
Krok 1
10 min
Ogórki, cebulę oraz czosnek pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
6 min
Miętę drobno posiekaj, a z natki oderwij listki, następnie łodygi natki bardzo drobno posiekaj.
Krok 3
30 min
Kaszotto przygotuj według instrukcji na opakowaniu, połącz z warzywami, ziołami, sokiem z cytryny, cynamonem oliwą oraz solą.
Krok 1
z
3
Ogórki, cebulę oraz czosnek pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
z
3
Miętę drobno posiekaj, a z natki oderwij listki, następnie łodygi natki bardzo drobno posiekaj.
Krok 3
z
3
Kaszotto przygotuj według instrukcji na opakowaniu, połącz z warzywami, ziołami, sokiem z cytryny, cynamonem oliwą oraz solą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0