Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Jajka obrać i drobno posiekać.
Cebulkę obrać i pokroić w drobną kosteczkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
Natkę pietruszki opłukać, osuszyć i posiekać.
Pieczarki osączyć z zalewy, pozostawić w całości kapelusze a nóżki pokroić drobno.
Wszystkie posiekane składniki połączyć z sosem curry Winiary. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Kapelusze napełnić powstałą sałatką. Dodatkowo na wierzchu każdej pieczarki zrobić kleksa z sosu curry.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0