Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub Pomagania i niemarnowania
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!

Zobacz, jak pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu

Nie marnujemy jedzenia, wykorzystujemy to, co mamy pod ręką i dzielimy się tym, co zostanie. Jesteś z nami?

smażone nudle z tofu i kiełkami Robert Harna

Smażone nudle z tofu i kiełkami

Zobacz przepis

Sezonowe porady

10 pomysłów na zimne przekąski do grilla
10 pomysłów na zimne przekąski do grilla
Szparagi w sosie beszamelowym - jak zrobić
Szparagi w sosie beszamelowym - jak zrobić?
Jak ugotować kalafior
Jak ugotować kalafior?
Zobacz więcej porad
Załóż konto i odbierz e-book

Zaloguj się i odbierz e-book

Zyskaj dostęp do Strefy GGrill. 
 

Odkryj nowe, niepublikowane nigdzie indziej przepisy.

Pobierz e-book.

I wrzuć coś pysznego na ruszt!

 

Zaloguj się

Pyszne przepisy zero waste

Zupa klopsowa

Zupa klopsowa

50 min Łatwy
Kotlety mielone z mięsa z rosołu

Kotlety mielone z mięsa z rosołu

35 min Łatwy
Twarożek na słodko

Twarożek na słodko

13 min Łatwy
Pesto z makaronem i boczkiem

Pesto z makaronem i boczkiem

30 min Łatwy

Gotuj z naszymi ekspertami

Gotuj z Robertem

Gotuj z Robertem

Leczo z pieczoną dynią
Gotuj z Robertem

Gotuj z Robertem

Zapiekanka makaronowa z zapasów
Gotuj z Jagną

Gotuj z Jagną

Placki z resztek warzyw o smaku karmelizowanej cebulki
Gotuj z Robertem

Gotuj z Robertem

Tłuczone ziemniaki z kefirem grzybami
Gotuj z Jagną

Gotuj z Jagną

Kopytka z wczorajszych ziemniaków z sosem pomidorowym
Zobacz więcej
Jagna klub banner desktop

Graj w Klubie Pomagania i Niemarnowania

Sprawdź

Nie wyrzucaj, przetwarzaj!

Jak mrozić czereśnie, aby zachować ich smak?
Jak mrozić czereśnie, aby zachować ich smak?
pasteryzowanie przetworów
Pasteryzacja – jak pasteryzować przetwory
Jak zrobić pesto z rukoli?
Jak zrobić pesto z rukoli?
PwGiN

Koniec z marnowaniem

Wyrzucamy jedzenie najczęściej z powodu jego zepsucia (65,2%), przegapienia daty ważności (42%) i przygotowania zbyt dużej ilości (26,5%). Chcesz wiedzieć, jak to zmienić? Zobacz nasze porady!
Sprawdź

Dla ludzi i środowiska

Foodsharing | WINIARY
Foodsharing - dla ludzi i środowiska
recykling miniaturka
Recykling opakowań
produkty dobre dluzej miniaturka
Produkty Dobre Dłużej
Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu baner

Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu

Gdy wyrzucamy jedzenie, marnujemy nie tylko żywność, ale też pieniądze. Zmieńmy to razem! Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu to program, w którym podpowiadamy, jak gotować ze smakiem i z głową. Nie marnujemy jedzenia, wykorzystujemy to, co mamy pod ręką i dzielimy się tym, co zostanie. Dołącz do nas!

Poznaj społeczność WINIARY

miniaturka FB
miniaturka FB
YT ikona
YT ikona
ikona pinterest
ikona pinterest
Miniaturka IG
Miniaturka IG

PwGiN foodsherig desktop

Foodsharing

Dzielenie się żywnością to świetny sposób, aby uchronić ją przed wylądowaniem w koszu. Ograniczmy marnowanie i zróbmy coś dobrego dla ludzi i środowiska.

Dowiedz się więcej
lite
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu