Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prosty skład i baza z wolno gotowanego wywaru sprawiają, że buliony w słoiczkach WINIARY są szybką i wygodną alternatywą dla domowego, gotowanego przez kilka godzin rosołu. Dzięki unikalnej, półpłynnej konsystencji i szybkiemu rozpuszczaniu się w płynach doskonale sprawdzają się nie tylko w zupach, ale także w drugich daniach. Są wręcz stworzone do przygotowania risotto, sprawdzą się nawet jako marynata do mięs.

Prosty sposób na bulion

Zgoda na odtwarzanie filmów na tej stronie

Chcemy pokazywać Ci filmy, które mogą Cię zainteresować.

Prosty sposób na bulion

Bulion drobiowy

Bulion Drobiowy WINIARY powstaje na bazie wolno gotowanego wywaru z kurczaka. Dzięki temu jest esencjonalny i aromatyczny, a Ty nie musisz już godzinami czekać na podstawę Twojej ulubionej pomidorowej. Jednak zupy to dopiero początek! Bulion Drobiowy WINIARY ma wiele zastosowań: podkreśli smak gulaszu, sosów, potraw z warzyw, jest idealny do przygotowania risotto i kaszotto. Nie czekaj, spróbuj!

Bulion wołowy

Bulion wołowy WINIARY charakteryzuje esencjonalny, mięsny smak i głęboki kolor. Jego bazą jest wolno gotowany, pełen smaku wywar wołowy, dlatego świetnie sprawdzi się jako dodatek do ciemnych sosów, gulaszu czy pieczeni. Doceni go też każdy fan ramenu i sosu bolońskiego!

Bulion warzywny

Bulion Warzywny WINIARY to wyważony w smaku bulion, przygotowany na bazie włoszczyzny. W jego składzie znajdziesz marchewkę, seler, pora i cebulę. Sprawdzi się nie tylko jako baza warzywnych zup i dodatek do bezmięsnych dań, ale także wtedy, kiedy potrzebujesz delikatnego bulionu, który nie zdominuje smaku dania, a jedynie subtelnie go podkreśli.
Faszerowane papryki

Pieczona papryka faszerowana warzywami i mięsem

1 godzina / 8 porcji

Sprawdź przepis
Ramen - japońska zupa

Gotuj z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty