Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta z soczewicy zielonej

0
87 min
Łatwy

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 szklanka
Soczewica zielona
2 płaskich łyżek
Masło
1 
Cebula
5 płaskich łyżek
Pietruszka
1 trochę
Pieprz czarny

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

87 min
Krok 1
5 min
Soczewicę zalej wrzącą wodą (około 2 szkl.) i pozostaw na 1 godzinę.
Krok 2
5 min
Następnie ugotuj z kostką grzybową, ostudź i zmiksuj z masłem.
Krok 3
5 min
Cebulę obierz i posiekaj.
Krok 4
2 min
Połącz wszystkie składniki, dopraw pieprzem.
Pasta z soczewicy zielonej

Krok 1 z 4

Soczewicę zalej wrzącą wodą (około 2 szkl.) i pozostaw na 1 godzinę.

Pasta z soczewicy zielonej

Krok 2 z 4

Następnie ugotuj z kostką grzybową, ostudź i zmiksuj z masłem.

Pasta z soczewicy zielonej

Krok 3 z 4

Cebulę obierz i posiekaj.

Pasta z soczewicy zielonej

Krok 4 z 4

Połącz wszystkie składniki, dopraw pieprzem.

Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika