Pasta z białej fasoli
12 godz 35 min
Łatwy
2
łyżek
0.5
Por
0.5
szklanka
Fasola Jaś
3
łyżek
Posiekany szczypiorek
trochę
Sól
trochę
Pieprz czarny
.
Wartości odżywcze
Białko
6.64 g
Węglowodany
16.24 g
Tłuszcze
13.94 g
Wartość energetyczna
216.19 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
755 min
Krok 1
600 min
Fasolę namoczyć na noc.
Krok 2
120 min
Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić.
Krok 3
5 min
Pora pokroić w plastry i podsmażyć.
Krok 4
5 min
Pora dodać do fasoli. Dodać również posiekany szczypior, majonez, pieprz ziołowy i sól do smaku.
Krok 5
5 min
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.Najlepiej podawać na chlebie słonecznikowym.
Pasta kanapkowa, która zaskakuje smakiem, delikatnością i wyrazistością zarazem. Biała fasola, która wchodzi w jej skład, zapewnia fenomenalne doznania smakowe i gwarantuje to, że po zjedzeniu jej będzie nasyceni. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
Komentarze 0