Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pasta kanapkowa, która zaskakuje smakiem, delikatnością i wyrazistością zarazem. Biała fasola, która wchodzi w jej skład, zapewnia fenomenalne doznania smakowe i gwarantuje to, że po zjedzeniu jej będzie nasyceni. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
Przygotowanie
755 min
Krok 1
600 min
Fasolę namoczyć na noc.
Krok 2
120 min
Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić.
Krok 3
5 min
Pora pokroić w plastry i podsmażyć.
Krok 4
5 min
Pora dodać do fasoli. Dodać również posiekany szczypior, majonez, pieprz ziołowy i sól do smaku.
Krok 5
5 min
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.Najlepiej podawać na chlebie słonecznikowym.
Krok 1
z
5
Fasolę namoczyć na noc.
Krok 2
z
5
Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić.
Krok 3
z
5
Pora pokroić w plastry i podsmażyć.
Krok 4
z
5
Pora dodać do fasoli. Dodać również posiekany szczypior, majonez, pieprz ziołowy i sól do smaku.
Krok 5
z
5
Całość zmiksować na jednolitą konsystencję.Najlepiej podawać na chlebie słonecznikowym.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0