Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę obieramy, kroimy w piórka. W rondlu o grubym dnie roztapiamy masło, wrzucamy cebulę i dusimy godzinę, na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając (cebula powoli zacznie się karmelizować).
Pod koniec duszenia dodajemy sporo suszonego tymianku, po chwili podlewamy cebulę bulionem i chwilę gotujemy.
Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z dużą ilością parmezanu
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0