Kanapki z pastą łososiową
10min
Łatwy
100 g
Łosoś wędzony
100 g
Twaróg półtłusty
1 łyżeczka
Koperek
1 łyżeczka
Chrzan tarty
1 trochę
Pieprz czarny
1
Bagietka żytnia
1 trochę
Koperek
.
Wartości odżywcze
Białko
14.46 g
Węglowodany
28.01 g
Tłuszcze
9.3 g
Wartość energetyczna
259.82 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
10 min
Krok 1
4 min
Łososia utrzyj z serem.
Krok 2
2 min
Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.
Krok 3
3 min
Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 4
1 min
Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.
Prosto i smacznie: żytnia bagietka z pastą twarogowo-łososiową z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, chrzanem i świeżym koperkiem. Kanapki z pastą łososiową sprawdzą się na szybkie śniadania lub jako przekąska. Pastę możesz również zapakować do pojemnika i zabrać wraz z bagietką do pracy. Szybki i sycący lunch gwarantowany!
Komentarze 0