Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kanapki z pastą łososiową

(0)
10min
Łatwy
Winiary winiary.pl
Od ponad 80 lat ułatwiamy przygotowywanie smakowitych dań w Twojej kuchni. Jesteśmy zawsze pod ręką! Nasze produkty pomagają w przygotowaniu zarówno polskich, tradycyjnych dań, jak i zaskakujących, nowoczesnych potraw inspirowanych kuchniami świata. Z nami gotujesz pysznie, sprytnie i mądrze: bez marnowania składników czy produktów. Zaproś nas do swojego rodzinnego stołu!
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

100  g
Łosoś wędzony
100  g
Twaróg półtłusty
1  łyżeczka
Koperek
1  łyżeczka
Chrzan tarty
trochę
Pieprz czarny
1 
Bagietka żytnia
trochę
Koperek

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
14.46 g
Węglowodany
28.01 g
Tłuszcze
9.3 g
Wartość energetyczna
259.82 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
4 min
Łososia utrzyj z serem.
Krok 2
2 min
Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.
Krok 3
3 min
Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 4
1 min
Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.
Kanapki z pastą łososiową

Krok 1 z 4

Łososia utrzyj z serem.

Kanapki z pastą łososiową

Krok 2 z 4

Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.

Kanapki z pastą łososiową

Krok 3 z 4

Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.

Kanapki z pastą łososiową

Krok 4 z 4

Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.

Prosto i smacznie: żytnia bagietka z pastą twarogowo-łososiową z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, chrzanem i świeżym koperkiem. Kanapki z pastą łososiową sprawdzą się na szybkie śniadania lub jako przekąska. Pastę możesz również zapakować do pojemnika i zabrać wraz z bagietką do pracy. Szybki i sycący lunch gwarantowany!
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha