Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Prosto i smacznie: żytnia bagietka z pastą twarogowo-łososiową z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, chrzanem i świeżym koperkiem. Kanapki z pastą łososiową sprawdzą się na szybkie śniadania lub jako przekąska. Pastę możesz również zapakować do pojemnika i zabrać wraz z bagietką do pracy. Szybki i sycący lunch gwarantowany!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
4 min
Łososia utrzyj z serem.
Krok 2
2 min
Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.
Krok 3
3 min
Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 4
1 min
Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.
Krok 1
z
4
Łososia utrzyj z serem.
Krok 2
z
4
Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.
Krok 3
z
4
Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.
Krok 4
z
4
Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0