Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Danie, które z powodzeniem przywoła nam letnie, nadmorskie klimaty. Dorsza obieramy ze skóry i pozbywamy się ości. Do ryby dodajemy warzywa oraz przyprawę Jarzynka WINIARY. Dzięki niej sałatka będzie jeszcze pyszniejsza i zyska ciekawego posmaku. Całość mieszamy z majonezem dekoracyjnym WINIARY. Po starannym wymieszaniu sałatka jest gotowa do podania. Smacznego!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
10 min
Rybę pozbawić skóry i ości. Rozgnieść widelcem.
Krok 2
5 min
Jajka i ogórki pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Dodać do ryby.
Krok 3
5 min
Dodać majonez oraz przyprawy. Wymieszać.
Krok 1
z
3
Rybę pozbawić skóry i ości. Rozgnieść widelcem.
Krok 2
z
3
Jajka i ogórki pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Dodać do ryby.
Krok 3
z
3
Dodać majonez oraz przyprawy. Wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0