Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Roladki z wędzonego łososia z farszem to sposób na pyszną przystawkę, która zaskoczy gości niepowtarzalnym smakiem i pięknie prezentuje się na talerzu. Prawdziwa uczta dla wszystkich miłośników ryb! Dodatkowo możesz udekorować danie plasterkami cytryny, aby pięknie wyglądało. Smacznego!
Przygotowanie
18 min
Krok 1
3 min
Ser feta (lub twarożek) zmiksuj krótko z Sosem chrzanowym WINIARY i łyżeczką soku z cytryny.
Krok 2
5 min
Dodaj posiekany koperek, a następnie całość wymieszaj. Podziel na 4 porcje.
Krok 3
5 min
Nakładaj na plastry łososia i zawijaj roladki.
Krok 4
5 min
Ułóż na niedużym talerzyku, posyp odrobiną kiełków rzodkiewki lub cebuli. Dodatkowo udekoruj plasterkami cytryny.
Krok 1
z
4
Ser feta (lub twarożek) zmiksuj krótko z Sosem chrzanowym WINIARY i łyżeczką soku z cytryny.
Krok 2
z
4
Dodaj posiekany koperek, a następnie całość wymieszaj. Podziel na 4 porcje.
Krok 3
z
4
Nakładaj na plastry łososia i zawijaj roladki.
Krok 4
z
4
Ułóż na niedużym talerzyku, posyp odrobiną kiełków rzodkiewki lub cebuli. Dodatkowo udekoruj plasterkami cytryny.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0