Roladki z wędzonego łososia z farszem
18min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
9.6 g
Węglowodany
1.38 g
Tłuszcze
10.12 g
Wartość energetyczna
135.65 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
18 min
Krok 1
3 min
Ser feta (lub twarożek) zmiksuj krótko z Sosem chrzanowym WINIARY i łyżeczką soku z cytryny.
Krok 2
5 min
Dodaj posiekany koperek, a następnie całość wymieszaj. Podziel na 4 porcje.
Krok 3
5 min
Nakładaj na plastry łososia i zawijaj roladki.
Krok 4
5 min
Ułóż na niedużym talerzyku, posyp odrobiną kiełków rzodkiewki lub cebuli. Dodatkowo udekoruj plasterkami cytryny.
Roladki z wędzonego łososia z farszem to sposób na pyszną przystawkę, która zaskoczy gości niepowtarzalnym smakiem i pięknie prezentuje się na talerzu. Prawdziwa uczta dla wszystkich miłośników ryb! Dodatkowo możesz udekorować danie plasterkami cytryny, aby pięknie wyglądało. Smacznego!
Komentarze 0