Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebule i szynkę pokrój w kostkę i smaż na oliwie, aż cebula się zeszkli.
Dodaj Sos do Spaghetti WINIARY i duś 5–8 minut, a następnie dodaj odsączoną z zalewy kukurydzę.
Jajka roztrzep w dużej misce i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Na sporej patelni rozgrzej masło i wlej połowę masy jajecznej. Smaż na małym ogniu, aż zacznie się ścinać, a następnie obróć i przesmaż z drugiej strony. Gotowy omlet przełóż na talerz.
Do środka nałóż połowę przygotowanego sosu, złóż omlet na pół i posyp połową posiekanego szczypiorku.
Powtórz czynności z drugą porcją masy jajecznej, aby usmażyć drugi omlet. Podawaj z pozostałym sosem.