Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Surówka z białej rzepy to prosty i szybki sposób na pyszny dodatek do obiadu. Lekko słodka dzięki jabłku sprawi, że nawet najgorętszy przeciwnik rzepy pokocha tę surówkę. Sprawdź nasz przepis na surówkę z białej rzepy!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Rzepę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
5 min
Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
3 min
Śmietanę wymieszać z majonezem dodać rzepę i jabłka.
Krok 4
2 min
Doprawić do smaku solą i cukrem.
Krok 1
z
4
Rzepę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
z
4
Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
z
4
Śmietanę wymieszać z majonezem dodać rzepę i jabłka.
Krok 4
z
4
Doprawić do smaku solą i cukrem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0