Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Masz ochotę na kanapkę z czymś nieco egzotycznym? Przyrządź pastę z awokado do chleba! Miksujemy ją z jajek na twardo, miękkiego awokado i czosnku, a następnie do całości dodajemy Majonez Dekoracyjny WINIARY, dzięki któremu pasta z awokado do chleba ma kremową konsystencję. Pastę zajadaj nie tylko z pieczywem, ale także np. z nachosami.
Przygotowanie
14 min
Krok 1
8 min
Ugotuj jajka na twardo.
Krok 2
3 min
Do blendera wrzucamy wydrążony miąższ z dojrzałego awokado, jajka wcześniej ugotowane na twardo, sok z cytryny, czosnek.
Krok 2
3 min
Wszystko miksujemy na gładka masę, dodajemy majonez i przyprawy.Smacznego!
Krok 1
z
3
Ugotuj jajka na twardo.
Krok 2
z
3
Do blendera wrzucamy wydrążony miąższ z dojrzałego awokado, jajka wcześniej ugotowane na twardo, sok z cytryny, czosnek.
Krok 2
z
3
Wszystko miksujemy na gładka masę, dodajemy majonez i przyprawy.Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0