Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Nic tak dobrze nie wpływa na nasz nastrój jak smaczne i estetycznie wyglądające dania. Idealną propozycja na poprawienie humoru będą wszelkiego rodzaju kolorowe sałatki. Polecamy spróbować prostego połączenia – zielonej kapusty pekińskiej, ogórka z papryka czerwoną i odrobiną kukurydzy konserwowej. Całość dopełnią oczywiście zioła z dodatkiem Majonezu Omega 3:6 WINIARY. Kolorowa sałatka z pewnością podrasuje Twoje doznania smakowe!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Kapustę drobno pokrój.
Krok 2
5 min
Ogórka przekrój na połowę, usuń nasiona i pokrój w plasterki.
Krok 3
5 min
Paprykę pokrój w cienkie paseczki. Kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 4
3 min
Wymieszaj wszystkie składniki z Majonezem.
Krok 5
2 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Krok 1
z
5
Kapustę drobno pokrój.
Krok 2
z
5
Ogórka przekrój na połowę, usuń nasiona i pokrój w plasterki.
Krok 3
z
5
Paprykę pokrój w cienkie paseczki. Kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 4
z
5
Wymieszaj wszystkie składniki z Majonezem.
Krok 5
z
5
Dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0