Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Trzy fasolki: czerwona, biała i zielona szparagowa w kompozycji z porem, ogórkiem konserwowym oraz czerwoną papryką, z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego.
Przygotowanie
16 min
Krok 1
3 min
Fasole w puszkach odsącz z zalewy.
Krok 2
5 min
Ogórki i pora pokrój w półplasterki.
Krok 3
5 min
Paprykę konserwową pokrój w paski.
Krok 4
2 min
Wszystkie składniki sałatki wymieszaj z Majonezem, dopraw pieprzem.
Krok 5
1 min
Podawaj z zapieczoną bagietką. Sałatkę możesz też podać w połówkach papryk.
Krok 1
z
5
Fasole w puszkach odsącz z zalewy.
Krok 2
z
5
Ogórki i pora pokrój w półplasterki.
Krok 3
z
5
Paprykę konserwową pokrój w paski.
Krok 4
z
5
Wszystkie składniki sałatki wymieszaj z Majonezem, dopraw pieprzem.
Krok 5
z
5
Podawaj z zapieczoną bagietką. Sałatkę możesz też podać w połówkach papryk.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0