Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mini patisony to świetny dodatek do dania głównego. W tym wydaniu kisimy je przez trzy dni, dzięki czemu jeszcze bardziej wzmocnimy ich smak i aromat. Fantastycznie będą się komponować z różnego rodzaju mięsami. Spróbujcie sami!
Przygotowanie
4345 min
Krok 1
5 min
Patisony umyj i wytrzyj.
Krok 2
5 min
Zagotuj wodę z solą.
Krok 3
5 min
Małe słoiki wyparz.
Krok 4
5 min
Do słoików nakładaj patisony, ząbek czosnku i kawałek naci kopru włoskiego.
Krok 5
5 min
Słoiki zalej wrzątkiem.
Krok 6
4320 min
Kiszone patisony są już gotowe po 2-3 dniach.
Krok 1
z
6
Patisony umyj i wytrzyj.
Krok 2
z
6
Zagotuj wodę z solą.
Krok 3
z
6
Małe słoiki wyparz.
Krok 4
z
6
Do słoików nakładaj patisony, ząbek czosnku i kawałek naci kopru włoskiego.
Krok 5
z
6
Słoiki zalej wrzątkiem.
Krok 6
z
6
Kiszone patisony są już gotowe po 2-3 dniach.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0