Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszny, gęsty dip z awokado i twarożku, doprawiony sosem tabasco. Wspaniale smakuje z bukietem chrupiących, świeżych warzyw oraz słonymi przekąskami (krakersami, paluszkami, ziołowymi ciastkami francuskimi). WINIARY Przyprawa do zup, sosów, sałatek wydobywa głębie smaku awokado i twarogu, dzięki czemu przekąska zyska aprobatę wszystkich znajomych.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Obierz awokado, wyjmij z niego pestkę, miąższ pokrój i rozgnieć widelcem, dodaj sok cytrynowy.
Krok 2
5 min
Połącz z twarogiem, dopraw Przyprawą w płynie, solą, pieprzem i tabasco.
Krok 3
2 min
Podawaj do świeżych warzyw lub słonych przekąsek.
Krok 1
z
3
Obierz awokado, wyjmij z niego pestkę, miąższ pokrój i rozgnieć widelcem, dodaj sok cytrynowy.
Krok 2
z
3
Połącz z twarogiem, dopraw Przyprawą w płynie, solą, pieprzem i tabasco.
Krok 3
z
3
Podawaj do świeżych warzyw lub słonych przekąsek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0