Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Gęsty, dość łagodny w smaku dip musztardowy na bazie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i francuskiej musztardy możemy doprawić tak, jak lubimy - bardziej na słodko lub z nieco ostrzejszą nutką cytryny. Świetnie komponuje się z wędlinami oraz grillowaną karkówką i pikantnymi kiełbasami z rusztu.
Przygotowanie
5 min
Krok 1
2 min
Majonez połącz z musztardą.
Krok 2
2 min
Dopraw sokiem z cytryny i cukrem.
Krok 3
1 min
Podawaj do wędlin i mięs z grilla.
Krok 1
z
3
Majonez połącz z musztardą.
Krok 2
z
3
Dopraw sokiem z cytryny i cukrem.
Krok 3
z
3
Podawaj do wędlin i mięs z grilla.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0