Dip musztardowy
5min
Łatwy
3 łyżek
1 łyżka
Musztarda francuska
1 trochę
Sok z cytryny
1 trochę
Cukier
.
Wartości odżywcze
Białko
0.31 g
Węglowodany
1.92 g
Tłuszcze
15.15 g
Wartość energetyczna
145.4 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
5 min
Krok 1
2 min
Majonez połącz z musztardą.
Krok 2
2 min
Dopraw sokiem z cytryny i cukrem.
Krok 3
1 min
Podawaj do wędlin i mięs z grilla.
Gęsty, dość łagodny w smaku dip musztardowy na bazie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i francuskiej musztardy możemy doprawić tak, jak lubimy - bardziej na słodko lub z nieco ostrzejszą nutką cytryny. Świetnie komponuje się z wędlinami oraz grillowaną karkówką i pikantnymi kiełbasami z rusztu.
Komentarze 0