Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dip z młodym szpinakiem i gałką muszkatołową, doprawiony czosnkiem i sokiem z cytryny, przygotowany na bazie Majonezu Delikatnego WINIARY, to doskonała propozycja kulinarna, która wzbogaca smak sałatek i dań mięsnych. Dip szpinakowy jest aromatyczny dzięki intensywnym i świeżym przyprawom, a Majonez Delikatny WINIARY równoważy ostrość czosnku i pieprzu.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj.
Krok 2
2 min
Czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 3
3 min
Wymieszaj wszystkie składniki z majonezem, doprawiając całość gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Krok 1
z
3
Szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj.
Krok 2
z
3
Czosnek przeciśnij przez praskę.
Krok 3
z
3
Wymieszaj wszystkie składniki z majonezem, doprawiając całość gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0