Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dip z ogórkiem zielonym, oparty na majonezie dekoracyjnym WINIARY, świetnie nadaje się jako dodatek do chipsów, frytek czy innego rodzaju przegryzek. Podkreśli smak dania i sprawi, że zyska ono nowego wymiaru. Smacznego!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Ogórka obieramy i blendujemy w blenderze.
Krok 2
3 min
Dodajemy gęstą śmietanę i majonez.
Krok 3
2 min
Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
Krok 1
z
3
Ogórka obieramy i blendujemy w blenderze.
Krok 2
z
3
Dodajemy gęstą śmietanę i majonez.
Krok 3
z
3
Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0