
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Biszkopt Wyśmienity (7 cm. wys.)

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
15 minKrok 2
20 minKrok 3
5 minKrok 1 z 3
Ubijamy mikserem całe jaja z cukrem i z szczyptą soli. Dodajemy do masy wszystkie sypkie produkty. Lekko i delikatnie mieszamy. Dodajemy olej i dokładnie mieszamy.
Krok 2 z 3
Podgrzewamy piekarnik do 100 stopni C. Wylewamy ciasto do tortownicy, temperaturę w piekarniku zwiększamy do max 160 stopni C. Pieczemy ok. 20 minut.
Krok 3 z 3
Nie wystawiamy od razu z pieca po upieczeniu.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1