Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną, czyli smaczny dodatek idealny na fit śniadanie lub kolację. Do twarogu dodaj śmietanę, dopraw solą i pieprzem, a tuż przed podaniem całość posyp świeżo posiekanym szczypiorkiem. Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną doskonale sprawdzi się na kanapce ulubionego pieczywa.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Do miseczki wrzucić twaróg. Polać go śmietaną.
Krok 2
10 min
Całość dokładnie wymieszać, na pulchną masę. W trakcie mieszania dodawać śmietanę.
Krok 3
3 min
Pokroić drobno szczypiorek.
Krok 4
2 min
Twaróg posypać szczypiorkiem. I doprawić do smaku. Podawać do chlebka.
Krok 1
z
4
Do miseczki wrzucić twaróg. Polać go śmietaną.
Krok 2
z
4
Całość dokładnie wymieszać, na pulchną masę. W trakcie mieszania dodawać śmietanę.
Krok 3
z
4
Pokroić drobno szczypiorek.
Krok 4
z
4
Twaróg posypać szczypiorkiem. I doprawić do smaku. Podawać do chlebka.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0