Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną
20min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
12.75 g
Węglowodany
8.33 g
Tłuszcze
9.33 g
Wartość energetyczna
166.15 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Do miseczki wrzucić twaróg. Polać go śmietaną.
Krok 2
10 min
Całość dokładnie wymieszać, na pulchną masę. W trakcie mieszania dodawać śmietanę.
Krok 3
3 min
Pokroić drobno szczypiorek.
Krok 4
2 min
Twaróg posypać szczypiorkiem. I doprawić do smaku. Podawać do chlebka.
Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną, czyli smaczny dodatek idealny na śniadanie lub kolację. Do twarogu dodaj śmietanę, dopraw solą i pieprzem, a tuż przed podaniem całość posyp świeżo posiekanym szczypiorkiem. Twaróg ze szczypiorkiem i śmietaną doskonale sprawdzi się na kanapce ulubionego pieczywa.
Komentarze 0