Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Łososia pokrój w kostkę. Dopraw sokiem z limonki oraz solą i pieprzem. Odstaw na 30 minut. Po tym czasie rybę usmaż na patelni lub patelni grillowej.
Przygotuj salsę z awokado
10 min
Awokado obierz i pokrój w kostkę. Pomidory pokrój w dużą kostkę. Cebulę, chili i kolendrę drobno posiekaj. Wszystkie składniki umieść w misce. Dodaj sok z limonki, oliwę oraz sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przygotuj tacos
10 min
Placki do tacos możesz lekko podgrzać, aby były bardziej miękkie. Placki posmaruj łyżką Sosu Meksykańskiego WINIARY na którym ułóż kawałki ryby. Dodaj salsę awokado.
Przygotuj rybę
z
3
Łososia pokrój w kostkę. Dopraw sokiem z limonki oraz solą i pieprzem. Odstaw na 30 minut. Po tym czasie rybę usmaż na patelni lub patelni grillowej.
Przygotuj salsę z awokado
z
3
Awokado obierz i pokrój w kostkę. Pomidory pokrój w dużą kostkę. Cebulę, chili i kolendrę drobno posiekaj. Wszystkie składniki umieść w misce. Dodaj sok z limonki, oliwę oraz sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przygotuj tacos
z
3
Placki do tacos możesz lekko podgrzać, aby były bardziej miękkie. Placki posmaruj łyżką Sosu Meksykańskiego WINIARY na którym ułóż kawałki ryby. Dodaj salsę awokado.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0