Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pełna witaminy A surówka z marchewki jest doskonałym dopełnieniem każdego obiadu. Pasuje zarówno do tradycyjnego mięsa, jak również do delikatnej ryby. Dzięki słodyczy miąższu z marchwi i kwaskowemu posmakowi jabłka, ta pomarańczowa surówka podkreśli smak i charakter każdej potrawy. Energiczny kolor marchewki oraz jej aromatyczny zapach podsyci apetyt każdego znawcy dobrej kuchni.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Marchew i jabłka dokładnie umyć i obrać.
Krok 2
5 min
Zetrzeć je na tarce małych oczkach.
Krok 3
5 min
Dodać cytrynę i cukier puder do smaku, wymieszać.
Krok 4
1 min
Podawać do obiadu.
Krok 1
z
4
Marchew i jabłka dokładnie umyć i obrać.
Krok 2
z
4
Zetrzeć je na tarce małych oczkach.
Krok 3
z
4
Dodać cytrynę i cukier puder do smaku, wymieszać.
Krok 4
z
4
Podawać do obiadu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0