Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Fasolkę i kalafior umyj.
Kalafior podziel na różyczki.
Fasolkę ugotuj w posolonej wodzie z dodatkiem cukru ok. 15-20 minut.
Kalafior blanszuj przez 3 minuty, a następnie ostudź.
Majonez wymieszaj z jogurtem oraz z koperkiem i natką pietruszki.
Cebulę ze szczypiorkiem posiekaj.
Ziemniaki ugotuj i pokrój w grubą kostkę.
Wszystkie składniki połącz z sosem majonezowym. Całość dopraw do smaku.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0