Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z serem camembert to pomysł na niskokaloryczną kolację. Dobrze smakuje, a wkomponowany w całość dania ser idealnie podkreśla jego walory. Dodajmy kilka plasterków polędwicy sopockiej, a otrzymamy smaczną, wyrazistą potrawę, która ucieszy niejedno podniebienie. Smacznego!
Przygotowanie
26 min
Krok 1
5 min
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy.
Krok 2
10 min
Paprykę, pomidora, ser, ogórka, polędwicę i cebulę kroimy w kostkę.
Krok 3
2 min
Z sałaty odrywamy mniej więcej 7 listków.
Krok 4
3 min
Wszystkie składniki mieszamy ze słonecznikiem oraz dynią.
Krok 5
2 min
Następnie mieszamy 2 łyżki oliwy z oliwy z bazylią i oregano. Powstałym sosem polewamy naszą sałatkę.
Krok 6
3 min
Mieszamy warzywa tak, aby rozprowadzić sos i gotowe.
Krok 7
1 min
Sałatkę możemy podawać z kanapkami z sałatą, serem camembert i suszoną żurawiną.
Krok 1
z
7
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy.
Krok 2
z
7
Paprykę, pomidora, ser, ogórka, polędwicę i cebulę kroimy w kostkę.
Krok 3
z
7
Z sałaty odrywamy mniej więcej 7 listków.
Krok 4
z
7
Wszystkie składniki mieszamy ze słonecznikiem oraz dynią.
Krok 5
z
7
Następnie mieszamy 2 łyżki oliwy z oliwy z bazylią i oregano. Powstałym sosem polewamy naszą sałatkę.
Krok 6
z
7
Mieszamy warzywa tak, aby rozprowadzić sos i gotowe.
Krok 7
z
7
Sałatkę możemy podawać z kanapkami z sałatą, serem camembert i suszoną żurawiną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0