
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Rolowany ogórek wypełniony sałatką krabową
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
5 minKrok 2
10 minKrok 3
5 minKrok 4
10 minKrok 1 z 4
Ogórka potnij wzdłuż na cienkie plastry. Najlepsza do tego będzie mandolina lub obieraczka do warzyw.
Krok 2 z 4
Przygotuj sałatkę: paluszki krabowe, jajka, awokado pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę lub drobno posiekaj.
Krok 3 z 4
Połącz wszystkie składniki w misce z majonezem, dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Krok 4 z 4
Ogórki zroluj, każdy zwiąż szczypiorkiem z kokardką. Ułóż na półmisku lub talerzu, wypełnij sałatką krabową, obsyp natką pietruszki i udekoruj kiełkami rzodkiewki.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0