Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolejna z naszych propozycji na zimę. Papryka w occie, bo o niej mowa, to świetna przegryzka oraz dodatek do dań głównych. Przygotowanie jest bardzo proste, a papryka będzie dobra przez naprawdę długi czas. Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Paprykę oczyścić i pokroić.
Krok 2
5 min
Wodę zagotować z octem, dodać cukier i sól.
Krok 3
5 min
Paprykę ułożyć w słoikach, dodać listek laurowy, gorczycę oraz ziele angielskie. Zalać paprykę i zapasteryzować.
Krok 1
z
3
Paprykę oczyścić i pokroić.
Krok 2
z
3
Wodę zagotować z octem, dodać cukier i sól.
Krok 3
z
3
Paprykę ułożyć w słoikach, dodać listek laurowy, gorczycę oraz ziele angielskie. Zalać paprykę i zapasteryzować.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0