Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oscypek z patelni z żurawiną

0
8 min
Łatwy

Składniki

-
2 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

4 
Oscypek
4 łyżek
Żurawina
2 łyżek
Oliwa z oliwek

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
7.42 g
Węglowodany
6.12 g
Tłuszcze
19 g
Wartość energetyczna
222.74 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

8 min
Krok 1
1 min
Na patelni rozgrzać oliwę.
Krok 2
5 min
Smażyć oscypki z obu stron, przez około 3-5 minut. Pilnować żeby się nie rozpadły. Można odsączyć na papierowym ręczniku.
Krok 3
2 min
Podawać z żurawiną, dobrze smakuje też z ogórkiem kiszonym.
Oscypek z patelni z żurawiną

Krok 1 z 3

Na patelni rozgrzać oliwę.

Oscypek z patelni z żurawiną

Krok 2 z 3

Smażyć oscypki z obu stron, przez około 3-5 minut. Pilnować żeby się nie rozpadły. Można odsączyć na papierowym ręczniku.

Oscypek z patelni z żurawiną

Krok 3 z 3

Podawać z żurawiną, dobrze smakuje też z ogórkiem kiszonym.

Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika