Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolorowa surówka z papryki i marchewki to super dodatek do obiadu
Przygotowanie
25 min
Krok 1
10 min
Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Marchew i jabłko obrać, a następnie zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Krok 2
10 min
Jabłko wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny. Paprykę oczyścić z nasion i pokroić na kawałki. Por oczyścić i pokroić w krążki.
Krok 3
5 min
Do miseczki wlać oliwę, dodać 1 łyżkę soku z cytryny i roztarty odrobiną soli czosnek, wymieszać. Następnie połączyć z przygotowanymi warzywami, przyprawić do smaku.
Krok 1
z
3
Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Marchew i jabłko obrać, a następnie zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Krok 2
z
3
Jabłko wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny. Paprykę oczyścić z nasion i pokroić na kawałki. Por oczyścić i pokroić w krążki.
Krok 3
z
3
Do miseczki wlać oliwę, dodać 1 łyżkę soku z cytryny i roztarty odrobiną soli czosnek, wymieszać. Następnie połączyć z przygotowanymi warzywami, przyprawić do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0