Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kanapki. Trudno o bardziej pospolite, a jednocześnie tak różnorodne i doskonałe danie. Były naszym głównym posiłkiem przez lata spędzone w szkole, a teraz także i w pracy. Robimy je ze wszystkim dodatkami na jakie przyjdzie nam ochota. Z nami odkryj je na nowo – wystarczy podać kanapki na ciepło. Szczególnie polecamy te z szynką, pomidorem i sałatą. Kanapki możesz położyć na grilla lub podpiec w opiekaczu. Nie zapomnij o dodaniu odrobiny Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, który idealnie wzbogaci smak tej przekąski.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
5 min
Bagietkę przekrój na 3 części i wzdłuż, podpiecz na grillu lub na suchej patelni.
Krok 2
5 min
Cebulę obierz, sałatę dokładnie umyj.
Krok 3
2 min
Cebulę i pomidory pokrój w plastry.
Krok 4
3 min
Na bagietce układaj kolejno sałatę, ser, szynkę, pomidory i cebulę.
Krok 5
2 min
Udekoruj Majonezem, papryką i szczypiorkiem. Według uznania przykryj wierzchem bagietki.
Krok 1
z
5
Bagietkę przekrój na 3 części i wzdłuż, podpiecz na grillu lub na suchej patelni.
Krok 2
z
5
Cebulę obierz, sałatę dokładnie umyj.
Krok 3
z
5
Cebulę i pomidory pokrój w plastry.
Krok 4
z
5
Na bagietce układaj kolejno sałatę, ser, szynkę, pomidory i cebulę.
Krok 5
z
5
Udekoruj Majonezem, papryką i szczypiorkiem. Według uznania przykryj wierzchem bagietki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1