Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Masz ochotę na śniadaniowy przysmak z pysznym, razowym chlebem? Przyrządź kanapki z pastą rybną i szczypiorkiem! Pastę rybną przyrządzamy łatwo ze szprotek w oleju, tartego żółtego sera, ogórków konserwowych, Majonezu Sałatkowego WINIARY i natki. Gotowe kanapki z pastą rybną ze szprotek dekorujemy plasterkami pomidora i szczypiorkiem.
Przygotowanie
22 min
Krok 1
5 min
Szprotki odsącz z oleju i rozgnieć widelcem.
Krok 2
5 min
Ogórki zetrzyj na tarce.
Krok 3
5 min
Szprotki, ser, ogórki i natkę pietruszki wymieszaj z Majonezem. Całość dopraw pieprzem.
Krok 4
5 min
Chleb pokrój na małe kawałki. Nałóż na nie pastę.
Krok 5
2 min
Pokrój pomidorki na ćwiartki. Udekoruj kanapeczki kawałkami pomidora i szczypiorkiem.
Krok 1
z
5
Szprotki odsącz z oleju i rozgnieć widelcem.
Krok 2
z
5
Ogórki zetrzyj na tarce.
Krok 3
z
5
Szprotki, ser, ogórki i natkę pietruszki wymieszaj z Majonezem. Całość dopraw pieprzem.
Krok 4
z
5
Chleb pokrój na małe kawałki. Nałóż na nie pastę.
Krok 5
z
5
Pokrój pomidorki na ćwiartki. Udekoruj kanapeczki kawałkami pomidora i szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0