Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jeśli robiliście kurczaka pieczonego, gotowanego, panierowanego i został wam kawałek, ewentualnie nikt nie ma już ochoty na jego konsumpcję to proponuję zrobić pastę na kanapki. Ja swoją zrobiłam z 2 pałek kurczaka, które poprzedniego dnia piekłam wg Pomysłu na … Soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami WINIARY
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Zimnego kurczaka obieramy z kości, wrzucamy do blendera i miksujemy. Gdy powstanie jednolita masa dodajemy majonez i ketchup i jeszcze raz miksujemy, aby składniki się połączyły.
Krok 2
5 min
Dodatkowo przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną cebulkę.
Krok 3
5 min
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
3
Zimnego kurczaka obieramy z kości, wrzucamy do blendera i miksujemy. Gdy powstanie jednolita masa dodajemy majonez i ketchup i jeszcze raz miksujemy, aby składniki się połączyły.
Krok 2
z
3
Dodatkowo przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną cebulkę.
Krok 3
z
3
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0