Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Makaron z zupek chińskich można wykorzystać znacznie kreatywniej! W połączeniu z wędzonym kurczakiem świetnie smakuje i jest gwiazdą każdego przyjęcia. Przyprawa Ziarenka smaku WINIARY podkreśli wyrazistość naszej potrawy. Smacznego!
Przygotowanie
25 min
Krok 1
5 min
Kostkę bulionu rozcieńczamy w 0,5 l wrzącej wody, zalewamy makaronem (rozgniecionym) z zupek, odstawiamy do "napęcznienia" makaronu.
Krok 2
10 min
Jaja gotujemy na twardo, paprykę, kapustę pekińską i mięso z kurczaka drobno kroimy.
Krok 3
5 min
Makaron odsączamy z bulionu, odstawiamy do ostygnięcia.
Krok 4
5 min
Wszystkie składniki, łącznie z pokrojonym ugotowanym jajkiem wrzucamy do miski, połowę puszki kukurydzy odsączamy z nadmiaru wody i dodajemy do całości. Doprawiamy Majonezem Dekoracyjnym, Ziarenkami Smaku i pieprzem.
Krok 1
z
4
Kostkę bulionu rozcieńczamy w 0,5 l wrzącej wody, zalewamy makaronem (rozgniecionym) z zupek, odstawiamy do "napęcznienia" makaronu.
Krok 2
z
4
Jaja gotujemy na twardo, paprykę, kapustę pekińską i mięso z kurczaka drobno kroimy.
Krok 3
z
4
Makaron odsączamy z bulionu, odstawiamy do ostygnięcia.
Krok 4
z
4
Wszystkie składniki, łącznie z pokrojonym ugotowanym jajkiem wrzucamy do miski, połowę puszki kukurydzy odsączamy z nadmiaru wody i dodajemy do całości. Doprawiamy Majonezem Dekoracyjnym, Ziarenkami Smaku i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0