Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso pokrój w paseczki.
Por i marchew oczyść i pokrój w cienkie paski. Brokuł podziel na małe różyczki. Grzyby pokrój w ćwiartki, a papryczkę pozbaw pestek i drobno posiekaj.
Wszystkie warzywa podsmaż na odrobinie oleju, a następnie zalej 0,5 litra wody i rozprowadź kostkę Rosół drobiowy Winiary.
Dodaj pokrojone cieniutko mięso i zagotuj. Po 5 minutach zdejmij z ognia, dodaj kiełki, posiekaną kolendrę i dymkę. Dopraw do smaku cynamonem.
Porcje makaronu rozłóż do bulionówek i zalej zupą.