Masło czosnkowo - ziołowe

Oceń ten przepis!

3/5 3 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 5 min.

  • Porcje 30

3/5 3 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wyjąć masło, aby zmiękło. Zioła należy posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i połączyć z miękkim masłem. Łyżką wygładzić powierzchnię i gotowe!
  2. Polecam masło jako dodatek do grilla. Smarujemy z obu stron pokrojona bagietkę i przypiekamy na grillu.

Opis przepisu:

Masło czosnkowo-ziołowe najlepiej smakuje na świeżym, kruchym pieczywie. Fantastycznie wzbogaca jego smak, dzięki czemu możemy spokojnie zjeść kanapkę praktycznie bez innych dodatków. Przygotowanie go nie jest trudne, a efekt zadowala na tyle, że na pewno nie będziemy żałować ani minuty spędzonej w kuchni.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?