Kanapki na ciepło

Oceń ten przepis!

4/5 4 14 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 5 min.

  • Porcje 2

4/5 4 14 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bagietkę przekrój na 3 części i wzdłuż, podpiecz na grillu lub na suchej patelni.
  2. Cebulę obierz, sałatę dokładnie umyj.
  3. Cebulę i pomidory pokrój w plastry.
  4. Na bagietce układaj kolejno sałatę, ser, szynkę, pomidory i cebulę.
  5. Udekoruj Majonezem, papryką i szczypiorkiem. Według uznania przykryj wierzchem bagietki.

Opis przepisu:

Kanapki.
Trudno o bardziej pospolite, a jednocześnie tak różnorodne i doskonałe danie. Były naszym głównym posiłkiem przez lata spędzone w szkole, a teraz także i w pracy. Robimy je ze wszystkim dodatkami na jakie przyjdzie nam ochota. Z nami odkryj je na nowo – wystarczy podać kanapki na ciepło. Szczególnie polecamy te z szynką, pomidorem i sałatą. Kanapki możesz położyć na grilla lub podpiec w opiekaczu. Nie zapomnij o dodaniu odrobiny Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, który idealnie wzbogaci smak tej przekąski.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?