Włoska pasta kanapkowa
15min
Łatwy
2 puszek
Fasola biała konserwowa
1 szklanka
Ser parmezan
1 słoik
Suszone pomidory
1 pęczek
Bazylia świeża
20 g
Orzechy laskowe
2 ząbków
Czosnek
50 g
1 trochę
Sól
1 trochę
Pieprz czarny
.
Wartości odżywcze
Białko
27.81 g
Węglowodany
62.37 g
Tłuszcze
27.49 g
Wartość energetyczna
581.1 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Czosnek posiekaj, a pomidory pokrój na duże kawałki. Wszystko umieść w blenderze.
Krok 2
5 min
Dodaj Remuladę, prażone orzechy, parmezan i odsączoną fasolę.
Krok 3
5 min
Całość dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zmiksuj.
Komentarze 0