Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Włoska pasta kanapkowa

0
15 min
Łatwy

Składniki

-
4 4 servings
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

2 puszek
Fasola biała konserwowa
1 szklanka
Ser parmezan
1 słoik
Suszone pomidory
1 pęczek
Bazylia świeża
20 g
Orzechy laskowe
2 ząbków
Czosnek
50 g
1 trochę
Sól
1 trochę
Pieprz czarny

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Tłuszcze
27.49 g
Wartość energetyczna
581.1 kcal
Białko
27.81 g
Węglowodany
62.37 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

15 min
Krok 1
5 min
Czosnek posiekaj, a pomidory pokrój na duże kawałki. Wszystko umieść w blenderze.
Krok 2
5 min
Dodaj Remuladę, prażone orzechy, parmezan i odsączoną fasolę.
Krok 3
5 min
Całość dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zmiksuj.
Włoska pasta kanapkowa

Krok 1 z 3

Czosnek posiekaj, a pomidory pokrój na duże kawałki. Wszystko umieść w blenderze.

Włoska pasta kanapkowa

Krok 2 z 3

Dodaj Remuladę, prażone orzechy, parmezan i odsączoną fasolę.

Włoska pasta kanapkowa

Krok 3 z 3

Całość dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zmiksuj.

Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika