Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sos belgijski

(0)
10min
Łatwy
Recipe Chef
Autorem przepisu jest moni0040
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
1 porcja
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 
Cebula
1  łyżka
Ocet
trochę
Sól
trochę
Pieprz czarny

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
3.89 g
Węglowodany
24.61 g
Tłuszcze
95.78 g
Wartość energetyczna
979.19 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
5 min
Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki dodajemy octu, by puściła sok.
Krok 2
5 min
Po około 3 minutach do cebuli dodajemy Majonez i Ketchup WINIARY, dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Sos belgijski

Krok 1 z 2

Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki dodajemy octu, by puściła sok.

Sos belgijski

Krok 2 z 2

Po około 3 minutach do cebuli dodajemy Majonez i Ketchup WINIARY, dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Jesteście znudzeni frytkami z ketchupem? A co powiecie na sos belgijski? Jest dużo bogatszy w różne smaki i znakomicie uzupełnia się z frytkami. Przygotowanie go jest bardzo proste, a efekt z pewnością Was zadowoli. Użyj Majonezu dekoracyjnego WINIARY, aby uzyskać jak najlepszy wygląd i konsystencję.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha