Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jesteście znudzeni frytkami z ketchupem? A co powiecie na sos belgijski? Jest dużo bogatszy w różne smaki i znakomicie uzupełnia się z frytkami. Przygotowanie go jest bardzo proste, a efekt z pewnością Was zadowoli. Użyj Majonezu dekoracyjnego WINIARY, aby uzyskać jak najlepszy wygląd i konsystencję.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki dodajemy octu, by puściła sok.
Krok 2
5 min
Po około 3 minutach do cebuli dodajemy Majonez i Ketchup WINIARY, dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
2
Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki dodajemy octu, by puściła sok.
Krok 2
z
2
Po około 3 minutach do cebuli dodajemy Majonez i Ketchup WINIARY, dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze
1
J
Justyna
Czy cebulę odsączamy z octu?
Winiary
Expert
Justyna, tak, cebulę warto odsączyć, żeby sos nie był zbyt kwaśny. Miłego dnia! 😊
Komentarze 1