Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyte ziemniaki przełóż̇ do dużego garnka, zalej wodą i zagotuj.
Dodaj łyżeczkę soli i gotuj około 20 minut, aż będą miękkie. Na ostatnie 7 minut dodaj zielony groszek.
Ziemniaki odcedź, przestudź i obierz (jeśli wolisz, możesz zostawić je w skórkach).
Szparagi sparz przez kilka minut we wrzątku, tak aby pozostały chrupiące.
Białą i zieloną część dymki drobniutko posiekaj.
Rzodkiewki pokrój w plasterki.
Majonez Dekoracyjny WINIARY wymieszaj z curry i posiekanym czosnkiem.
Do dużej miski przełóż ziemniaki i groszek, dodaj posiekaną białą cześć dymki, rzodkiewki, majonez z curry i czosnkiem i wymieszaj.
Posyp posiekanym zielonym szczypiorkiem z dymki.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0