Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Orientalna kompozycja ryżowego makaronu wstążki z szynką, zielonym ogórkiem, kukurydzą i kiełkami fasoli mung, z łagodnym sosem majonezowo-jogurtowym.
Przygotowanie
28 min
Krok 1
5 min
Majonez wymieszaj z jogurtem.
Krok 2
12 min
Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu, ostudź.
Krok 3
2 min
Szynkę pokrój w paseczki.
Krok 4
1 min
Kukurydzę i kiełki odsącz z zalewy.
Krok 5
5 min
Ogórka przekrój na połowę, wydrąż nasiona, pokrój w cienkie plasterki i posól.
Krok 6
3 min
Wymieszaj składniki sałatki z sosem majonezowym. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
6
Majonez wymieszaj z jogurtem.
Krok 2
z
6
Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu, ostudź.
Krok 3
z
6
Szynkę pokrój w paseczki.
Krok 4
z
6
Kukurydzę i kiełki odsącz z zalewy.
Krok 5
z
6
Ogórka przekrój na połowę, wydrąż nasiona, pokrój w cienkie plasterki i posól.
Krok 6
z
6
Wymieszaj składniki sałatki z sosem majonezowym. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0