Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wykonaj nietypową, a zarazem pyszną i prostą wersję sałatki z ryżem i tuńczykiem. Ugotuj ryż według przepisu na opakowaniu oraz jajka na twardo. Ogórki, cebulkę i paprykę pokrój w odpowiednie wielkości i połącz z wystudzonym ryżem oraz startym na tarce jajkiem. Do sałatki dodaj tuńczyka, majonez dekoracyjny WINIARY i całość dopraw do smaku. Tak przygotowaną sałatkę z ryżem i tuńczykiem dokładnie wymieszaj i serwuj na obiad dla całej rodziny.
Przygotowanie
19 min
Krok 1
10 min
Ryż ugotuj według wskazań na opakowaniu.
Krok 2
8 min
Jajka zetrzyj na tarce, cebule pokrój w cienkie piórka, a ogórka i paprykę w małą kostkę.
Krok 3
1 min
Połącz wszystkie składniki wraz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY i przyprawami. Przed podaniem schłodź w lodówce.
Krok 1
z
3
Ryż ugotuj według wskazań na opakowaniu.
Krok 2
z
3
Jajka zetrzyj na tarce, cebule pokrój w cienkie piórka, a ogórka i paprykę w małą kostkę.
Krok 3
z
3
Połącz wszystkie składniki wraz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY i przyprawami. Przed podaniem schłodź w lodówce.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0