Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Posiłek idealny na lunch lub kolację, czyli sałatka z rukolą i mozzarellą z dodatkiem pomidora, cebulki i czerwonej fasoli. Z czym podawać sałatkę? Na przykład z sosem z octu, cukru, oleju i charakternej musztardy.
Przygotowanie
25 min
Krok 1
15 min
Mozzarellę pokroić w dużą kostkę, cebulę w piórka, pomidora w kostkę, fasolkę odsączyć.
Krok 2
5 min
Rukolę wymieszać z cebulą, serem, fasolką i pomidorem, oprószyć solą i pieprzem.
Krok 3
3 min
Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą.
Krok 4
2 min
Sosem polać sałatkę, delikatnie wymieszać.
Krok 1
z
4
Mozzarellę pokroić w dużą kostkę, cebulę w piórka, pomidora w kostkę, fasolkę odsączyć.
Krok 2
z
4
Rukolę wymieszać z cebulą, serem, fasolką i pomidorem, oprószyć solą i pieprzem.
Krok 3
z
4
Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą.
Krok 4
z
4
Sosem polać sałatkę, delikatnie wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0