Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Fasolę dzień wcześniej zalej wodą.
Na drugi dzień zmień wodę na świeżą i gotuj, aż fasola będzie miękka przez około 60 minut. Następnie ostudź.
Rzodkiewkę również przygotuj dzień wcześniej. Wymieszaj ocet z miodem i zalej nim rzodkiewki pocięte wzdłuż na cztery części. Myjąc rzodkiewki, możesz zachować około 1 cm zielonych ogonków.
Pestki dyni podpraż na suchej patelni.
Bazylię posiekaj razem z łodygami.
Jajka obierz i pokrój w kostkę.
Majonez wymieszaj z oliwą i posiekanymi listkami mięty.
Rzodkiewki odsącz.
Wymieszaj delikatnie wszystkie składniki sałatki w misce, doprawiając solą i pieprzem do smaku.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0