Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z pleśniowym serkiem i pomidorem wygląda wspaniale, kusi zapachem, a smakuje wręcz wybitnie! To bardzo dobra przegryzka, która będzie gwiazdą każdego przyjęcia. Bób jest niezwykle smaczny i sycący, a serek nada naszej sałatce nowego wymiaru. Mniam!
Przygotowanie
35 min
Krok 1
25 min
Bób ugotować w osolonej wodzie i wycedzić. Można zdjąć łupinę.
Krok 2
5 min
Pomidora sparzyć i zdjąć skórę, następnie pokroić na kawałki.
Krok 3
5 min
Dymkę posiekać i dodać do pomidora i bobu. Ser pleśniowy pokroić w kostkę, dodać do pozostałych składników i wymieszać.
Krok 1
z
3
Bób ugotować w osolonej wodzie i wycedzić. Można zdjąć łupinę.
Krok 2
z
3
Pomidora sparzyć i zdjąć skórę, następnie pokroić na kawałki.
Krok 3
z
3
Dymkę posiekać i dodać do pomidora i bobu. Ser pleśniowy pokroić w kostkę, dodać do pozostałych składników i wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0