Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Obierz jabłka, pokrój je w ćwiartki i wytnij gniazda nasienne.
Pokrój jabłka w kostkę i pomieszaj z połową soku wyciśniętego z cytryny.
Obierz seler, włóż go na minutę do wrzącej wody, po czym wyjmij i pokrój w słupki.
Do pokrojonego selera dodaj resztę soku z cytryny.
Seler dołącz do jabłek.
Rodzynki zalej wrzątkiem i odstaw na 3 minuty, odsącz i dodaj do warzyw i owoców.
Dopraw solą, pieprzem, cynamonem i cukrem.
Orzechy włoskie grubo posiekaj i zrumień na patelni.
Do połączonych wcześniej składników dodaj Majonez, rukolę i orzechy.
Podawaj jako przystawkę.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 1