Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W niewielkiej ilości wody przygotowuję na wolnym ogniu bulion wołowo-warzywny.
Z gotowego wywaru wyciągam mięso i warzywa.
Dodaję pomidory i podduszony na maśle czosnek.
Gotuję jeszcze około 5 minut.
Dodaję szczyptę soli, świeżo zmielony pieprz, cukier.
Miksuję blenderem.
Przed podaniem dodaję do zupy świeżą bazylię.
Zupa pysznie smakuje z ziołowymi grzankami z czerstwego pieczywa.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0