Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Staropolska zupa orzechowa z pomidorowym akcentem i kolorowym makaronem. Danie , które zachwyci każdego.
Przygotowanie
60 min
Krok 1
10 min
Zmielić orzechy , dodać śmietankę, żółtka i zblendować.
Krok 2
20 min
Bulion zagotować dodać koncentrat pomidorowy, a następnie krem orzechowy. Zagotować zdjąć z ognia.
Krok 3
30 min
W międzyczasie zagotować 1/2 litra osolonej wody z 100 ml Koncetratu Winiary Barszcz Czerwony w wywarze ty ugotować makaron. Doprawić do smaku.<br/>Makaron podawać z zupą orzechową.
Krok 1
z
3
Zmielić orzechy , dodać śmietankę, żółtka i zblendować.
Krok 2
z
3
Bulion zagotować dodać koncentrat pomidorowy, a następnie krem orzechowy. Zagotować zdjąć z ognia.
Krok 3
z
3
W międzyczasie zagotować 1/2 litra osolonej wody z 100 ml Koncetratu Winiary Barszcz Czerwony w wywarze ty ugotować makaron. Doprawić do smaku.<br/>Makaron podawać z zupą orzechową.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0