Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa brokułowa w nietypowym wydaniu. Makaron sprawi, że zupa będzie jeszcze bardziej sycąca. Skrzydełko indyka zapewnia odpowiednią konsystencję i smak zupy, a doprawienie jej ziarenkami smaku uniwersalnymi WINIARY oraz przyprawą w płynie Maggi, to gwarancja, że zupa będzie cieszyć się powodzeniem w całym domu. Mniam!
Przygotowanie
58 min
Krok 1
5 min
Skrzydełko z indyka umyć, zalać wodą, dodać kostkę drobiową, zagotować.
Krok 2
30 min
Gotować pod przykryciem.
Krok 3
10 min
Po 30 minutach dodać pokrojone w kostkę marchewkę, seler i pietruszkę, gotować do miękkości.
Krok 4
10 min
Na koniec dodać pokrojonego brokuła oraz makaron.
Krok 5
3 min
Kiedy wszystko będzie miękkie zupkę doprawić i zdjąć z ognia.
Krok 1
z
5
Skrzydełko z indyka umyć, zalać wodą, dodać kostkę drobiową, zagotować.
Krok 2
z
5
Gotować pod przykryciem.
Krok 3
z
5
Po 30 minutach dodać pokrojone w kostkę marchewkę, seler i pietruszkę, gotować do miękkości.
Krok 4
z
5
Na koniec dodać pokrojonego brokuła oraz makaron.
Krok 5
z
5
Kiedy wszystko będzie miękkie zupkę doprawić i zdjąć z ognia.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0